Nagykanizsai Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2023. okt. 25.

  Pályaválasztási kiállítás

  A „szakMA-vár” pályaválasztási kiállítás  2023. október 25-én volt került megrendezésre a Kanizsa Arénában, melyet a Nagykanizsai Szakképzési Centrum a Zala Vármegyei Kormányhivatallal, a Zala Vármegyei kereskedelmi és Iparkamarával és a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett.

  Pályaválasztási kiállítás

  A „szakMA-vár” pályaválasztási kiállítás 2023. október 25-én volt került megrendezésre a Kanizsa Arénában, melyet a Nagykanizsai Szakképzési Centrum a Zala Vármegyei Kormányhivatallal, a Zala Vármegyei kereskedelmi és Iparkamarával és a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett.

  A rendezvényen 9 órától 11 óráig illetve 13 órától 15 óráig két csoportban jelentek meg a Nagykanizsai- és Letenyei járás nyolcadik osztályos tanulói. A pályaválasztási eseményen a nagykanizsai technikumok mutatták be standjaikon szakmai kínálataikat az érdeklődőknek.

  A szakmabemutatókon kiállítóként részt vettek vállalkozások és szervezetek is, hogy népszerűsítsék a szakmai képzéseket. Az általános iskolai tanulóknak ebben az évben is lehetőségük volt arra, hogy egy ún. szakmai útlevelet töltsenek ki, melyek a kiállítással kapcsolatos kérdéseket tartalmaztak.

  Aznap 11.30-tól az általános iskolák osztályfőnökeit várták a szervezők egy tájékoztató programra, ahol a megjelenteket köszöntötte Dr. Sifter Rózsa a Zala Vármegyei Kormányhivatal főispánja.

  Ekkor kerültek átadásra a Kormányhivatal által szervezett rajzverseny nyerteseinek a díjai, valamint átadásra kerültek a Kormányhivatal azon értékes nyereményei, amelyeket azok a kisorsolt tanulók kaptak meg, akik a tavalyi szakmai útlevelet sikeresen kitöltötték.

  17 órától a nyolcadik osztályos szülőknek volt pályaválasztási szülői értekezlet, ahol szép számmal jelentek meg érdeklődők.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  A kitűnőket köszöntötték Nagykanizsán

  A kitűnőket köszöntötték Nagykanizsán

  A Nagykanizsai Tankerületi Központ és a Nagykanizsai Szakképzési Centrum szervezésében csütörtökön a Hotel Königben tartották a kitűnők találkozóját, melyen a májusi, júniusi vizsgaidőszakban kitűnő és jeles érettségi, vagy szakmai bizonyítványt szerzett diákokat köszöntötték.

  2023. júl. 21.

  Elismerték a város legjobb tanulóit

  Elismerték a város legjobb tanulóit

  30 diákot jutalmaztak kiemelkedő eredményeikért ma délután a Medgyaszay Házban. A városi tanévzáró ünnepségen nem csak őket, de felkészítő tanáraikat is köszöntötték. A nagykanizsai tankerület, és a szakképzési centrum intézményeinek tanulói számos területen mutatták meg tehetségüket az idei tanévben is.

  2023. jún. 7.

  Kiválóan szerepeltek a kanizsai diákok

  Kiválóan szerepeltek a kanizsai diákok

  Az ország legjobbja lett Korosecz Tamás, a Zsigmondy-technikum diákja a rendészeti és közszolgálati ismeretek versenyén. Az ÁSZÉV szolnoki döntőjében összesen 15 fiatal képviselte Nagykanizsát. Korosecz Tamás mellett még két dél-zalai diák, Hörcsöki Aliz és Jandó Péter zárt a legjobb háromban.

  2023. ápr. 18.  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Nagykanizsai Szakképzési Centrum

     8800 Nagykanizsa, Erdész utca 30.

    • Telefon: +3630510251

     E-mail: centrum@nagykanizsaiszc.hu

     OM azonosító: 203044

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000047


    2023Nagykanizsai Szakképzési Centrum