Ugrás a fő tartalomra

8800 Nagykanizsa, Erdész utca 30.


+3693510251

Széchenyi 2020

Hírek


2023. okt. 25.

  Pályaválasztási kiállítás

  A „szakMA-vár” pályaválasztási kiállítás  2023. október 25-én volt került megrendezésre a Kanizsa Arénában, melyet a Nagykanizsai Szakképzési Centrum a Zala Vármegyei Kormányhivatallal, a Zala Vármegyei kereskedelmi és Iparkamarával és a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett.

  Pályaválasztási kiállítás

  A „szakMA-vár” pályaválasztási kiállítás 2023. október 25-én volt került megrendezésre a Kanizsa Arénában, melyet a Nagykanizsai Szakképzési Centrum a Zala Vármegyei Kormányhivatallal, a Zala Vármegyei kereskedelmi és Iparkamarával és a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett.

  A rendezvényen 9 órától 11 óráig illetve 13 órától 15 óráig két csoportban jelentek meg a Nagykanizsai- és Letenyei járás nyolcadik osztályos tanulói. A pályaválasztási eseményen a nagykanizsai technikumok mutatták be standjaikon szakmai kínálataikat az érdeklődőknek.

  A szakmabemutatókon kiállítóként részt vettek vállalkozások és szervezetek is, hogy népszerűsítsék a szakmai képzéseket. Az általános iskolai tanulóknak ebben az évben is lehetőségük volt arra, hogy egy ún. szakmai útlevelet töltsenek ki, melyek a kiállítással kapcsolatos kérdéseket tartalmaztak.

  Aznap 11.30-tól az általános iskolák osztályfőnökeit várták a szervezők egy tájékoztató programra, ahol a megjelenteket köszöntötte Dr. Sifter Rózsa a Zala Vármegyei Kormányhivatal főispánja.

  Ekkor kerültek átadásra a Kormányhivatal által szervezett rajzverseny nyerteseinek a díjai, valamint átadásra kerültek a Kormányhivatal azon értékes nyereményei, amelyeket azok a kisorsolt tanulók kaptak meg, akik a tavalyi szakmai útlevelet sikeresen kitöltötték.

  17 órától a nyolcadik osztályos szülőknek volt pályaválasztási szülői értekezlet, ahol szép számmal jelentek meg érdeklődők.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Valós képet kaptak a pedagógusok a szakképzésről

  Valós képet kaptak a pedagógusok a szakképzésről

  A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztási szakmai napot szervezett a 6. és 7. osztályos osztályfőnökök részére csütörtökön a Zsigmondy-technikumban.

  2024. ápr. 12.
  Együttműködési megállapodás a Veszprémi Egyetemmel

  Együttműködési megállapodás a Veszprémi Egyetemmel

  Együttműködési megállapodást írt alá a Veszprémi Egyetemmel a Nagykanizsai Szakképzési Centrum 2024. április 4-én. A megállapodás a Nagykanizsai SZC Cserháti Sándor Technikum és Kollégiumban folyó Oktatási szakasszisztens képzésre vonatkozik.

  2024. ápr. 4.
  Óvodai nevelő okleveles technikus képzés indul a Cserhátiban

  Óvodai nevelő okleveles technikus képzés indul a Cserhátiban

  A Nagykanizsai Szakképzési Centrum a Soproni Egyetemmel partnerségi  együttműködési megállapodást írt alá 2024. március 7-én a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán.

  2024. márc. 13.


  KIMIKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Nagykanizsai Szakképzési Centrum

    8800 Nagykanizsa, Erdész utca 30.

   • Telefon: +3693510251

    E-mail: centrum@nagykanizsaiszc.hu

    OM azonosító: 203044

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000047


   2024Nagykanizsai Szakképzési Centrum