Ugrás a fő tartalomra

8800 Nagykanizsa, Erdész utca 30.


+3693510251

Széchenyi 2020

Hírek


2024. jún. 13.

    Jók között a legjobbak

    A kiemelkedő eredményeket elért általános és középiskolás diákok munkáját ismerték el csütörtökön az önkormányzat, a tankerület és szakképzési centrum közös ünnepségén a Medgyaszay Házban.

    Jók között a legjobbak

    A különleges tanévzáró ünnepségre közel 150 diák és felkészítő tanáraik kaptak meghívást, a tehetséges fiataloknak Balogh László polgármester, Biró Patrik, a Nagykanizsai Tankerületi Központ szakmai vezetője és Anda Zoltán, a Nagykanizsai Szakképzési Centrum főigazgatója adta át az elismerő okleveleket.

    – Az akadályok és a próbatételek nem ellenünk vannak, nem a mi utunk megtörését kívánják, hanem épp ellenkezőleg, minket és a mi céljainkat szolgálják – fogalmazott Balogh László polgármester, majd hozzátette: a diák számára ezért a tanulómunka, a versenyeken való részvétel nem az élet kibontakozásának korlátja, sokkal inkább esély az ő képességeinek a megmutatkozására.

    Hasonló gondolatokat fogalmazott meg Biró Patrik, a tankerület szakmai vezetője és Anda Zoltán, a szakképzési centrum főigazgatója is. Mint mondták: a tehetség önmagában mit sem ér, ha nem párosul szorgalommal. Ez az áldozatvállalás a diákok és a felkészítő tanárok részéről is szükséges volt ahhoz, hogy remek eredmények születhessenek az idei tanévben is.

    A köszöntőket követően közel 150 diák és felkészítő tanáraik vehették át az elismerő okleveleket, majd az ünnepség végén az intézmények által jelölt azon diákok is elismerést vehettek át, akik az iskolai közösség életében kiemelkedő aktivitást mutattak.

     

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Motivációs előadást tartott a kozmetikai cég tulajdonosa, Jákob Zoltán

    Motivációs előadást tartott a kozmetikai cég tulajdonosa, Jákob Zoltán

    ​A Nagykanizsai Szakmai Vizsgaközpont meghívására érkezett a városba nemrégiben Jákob Zoltán, egy kozmetikai cég tulajdonosa. A magyar üzletember, milliárdos motivációs előadást tartott a technikumokban és gimnáziumokban tanuló, vizsgák előtt álló diákoknak.

    2024. jún. 14.
    Valós képet kaptak a pedagógusok a szakképzésről

    Valós képet kaptak a pedagógusok a szakképzésről

    A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztási szakmai napot szervezett a 6. és 7. osztályos osztályfőnökök részére csütörtökön a Zsigmondy-technikumban.

    2024. ápr. 12.
    Együttműködési megállapodás a Veszprémi Egyetemmel

    Együttműködési megállapodás a Veszprémi Egyetemmel

    Együttműködési megállapodást írt alá a Veszprémi Egyetemmel a Nagykanizsai Szakképzési Centrum 2024. április 4-én. A megállapodás a Nagykanizsai SZC Cserháti Sándor Technikum és Kollégiumban folyó Oktatási szakasszisztens képzésre vonatkozik.

    2024. ápr. 4.


    KIMIKK
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Nagykanizsai Szakképzési Centrum

        8800 Nagykanizsa, Erdész utca 30.

      • Telefon: +3693510251

        E-mail: centrum@nagykanizsaiszc.hu

        OM azonosító: 203044

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000047


      2024Nagykanizsai Szakképzési Centrum